Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekany chleb z pomidorami, serem i świeżą bazylią.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 25
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 25
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
Bagietkę przekroić na pół i na mniejsze części. Włożyć do piekarnika aż brzegi się zarumienią. Ząbki czosnku przekroić na pół i dokładnie posmarować nimi gorącą bagietkę. Następnie posmarować masłem i położyć parmezan. Na górę pomidory i świeżą bazylię. Delikatnie polewamy oliwą z oliwek i dodajemy sól i pieprz do smaku. Wszystko wkładamy do piekarnika tak aby ser się roztopił.