Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki szpinak idealny jest do chleba czy makaronu.
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 114
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 89
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 154
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 114
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 89
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 154
Składniki
Zamrożony szpinak wrzucamy do garnka i zagotowujemy, czosnek i cebulę drobno siekamy i dorzucamy do szpinaku, gotujemy chwilę, solimy i pieprzymy do smaku. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
Ścieramy ser na tarce i mieszamy ze śmietaną, dodajemy pieprz. Wykładamy na szpinak.
Zapiekamy w 180' przez 20minut