Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche i delikatne,o pięknym różanym smaku:)
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 215
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 433
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 465
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 215
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 433
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 465
Składniki
Ciasto pokroić na paski o dł około 10cm,szer.7 cm. Powidła wymieszać z różą. Na ciasto kłaść łyżeczką wąski pasek powideł,założyć od dołu i zwinąć w roladkę. Kłaść na papierze do pieczenia Po wierzchu posmarować roztrzepanym jajkiem. Piec w 200st.góra-dół do złotego koloru. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem. Smacznego!