Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ulubione rollsy z ciasta francuskiego! Gruszka i gorgonzola to idealny duet, sprawdziły się i w tym wydaniu. Polecam nawet tym, którym to połączenie wydaje się dziwne:).
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 45
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 142
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 415
Szukasz pomysłu na przygotowanie udek kurczaka, oto przepis dla Ciebie. Banal...
Odsłon: 454
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 45
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 142
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 415
Szukasz pomysłu na przygotowanie udek kurczaka, oto przepis dla Ciebie. Banal...
Odsłon: 454
Składniki
Gruszki obieramy, usuwamy gniazda nasienne. Razem z gorgonzolą kroimy w kostkę.
Rozkładamy płat ciasta francuskiego. Posypujemy go mozzarellą, gruszką i gorgonzolą. Zwijamy w roladę, kroimy na kawałki o szerokości 1-1,5 cm.
Pieczemy w temperaturze 220 stopni przez około 15 minut, do zarumienienia.