Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surowa dynia jest cennym i tanim warzywem zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym. - ma mnóstwo witaminy A oraz witaminy C i E. - wzmacnia układ odpornościowy - obniża zachorowalność na raka - pielęgnuje skórę
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 93
Polecam.
Odsłon: 715
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 76
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 93
Polecam.
Odsłon: 715
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 76
Składniki
W ciepłej (ale nie w gorącej) wodzie rozmieszać miód.Odstawić. Dynię , jabłko , marchewkę , banany i imbir obrać i pokroić na mniejsze kawałki. Przepuścić przez sokowirówkę lub wyciskarkę owoców . Dodać wodę z miodem i sok z cytryny. Wymieszać. Przelać do szklanek lub słoiczków.