Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa i mięsko - połączenie idealne.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 174
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 174
Składniki
Paprykę oczyszczamy z gniazd nasiennych, kroimy na paseczki przesmażamy na oleju, dodajemy cukinię obraną i pokrojoną w kostkę, oraz cebulę pokrojoną w pół-krążki. Wszystko smażymy aż będzie szkliste.
Przekładamy do garnka, na patelni smażymy kiełbasę pokrojoną w kostkę, dodajemy do garnka. Na koniec dodajemy obrane, poszatkowane pomidory, sól, pieprz, chili, ketchup. Gotujemy 20 min. Smacznego !