Do góry

Dania główne Przepis na:

Zeberka duszone

Zeberka duszone

Autor: agatokaj

Przepisów i artykułów: 104 Ocena: 2344

Dodano: 15.06.2012

Odsłon: 11629

Nie było mięsa na gulasz więc są żeberka.

Składniki

  • ZEBERKA, około 1 kg
  • cebule, 4-5
  • ziele,listek,sól,pieprz,papryka słodka,papryka osta do smaku.
3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebule pokroić w kostkę smażyć na łyżce smalcu,w tym czasie kroję żeberka dodaję do cebuli.Dusić lekko przyprawione do miękkości na koniec ostatecznie przyprawić.Podawać z kopytkami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

agatokaj 01 listopada 2012 Bo po komentarzach o grochówce trochę bałam się dodawać nowe przepisy.Ale ja po prostu dodaję te które sama robię.

12 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń