Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Żeberka miodowo-keczupowe"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 87
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 43
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 110
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 87
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 43
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 110
Składniki
Żeberka umyj, osusz, pokrój na porcje z 2-3 kostkami. Opakowanie przyprawy do żeberek wymieszaj z miodem, olejem i ostrym keczupem (jeśli potrzeba, przypraw do smaku). Marynatą dokładnie posmaruj żeberka. Ułóż w misce, szczelnie owiń folią spożywczą. Wstaw do lodówki na co najmniej 24 godziny. Żeberka lekko osącz z marynaty, ułóż na rozgrzanym ruszcie. Grilluj ok. 30 minut, często odwracając.
<strong>Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 4 cena, za porcję: 2,90 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie