Do góry

Dania główne Przepis na:

Żeberka na wiśniówce

Żeberka na wiśniówce

Autor:

Przepisów i artykułów: 2234 Ocena: 13492

Dodano:

Odsłon: 472

Pyszne żeberka do obiadu.

Składniki

3-4 os. > 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Sposób przygotowania:
    Żeberka podzielić na małe porcje, włożyć do garnka, zalać wiśniówką i przyprawą wymieszaną z cukrem. Potrawę przykryć przykrywką i włożyć do większego garnka z wodą. Gotować przez 4 godziny na bardzo wolnym ogniu, możemy również powstały sos zaciągnąć mąką.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń