Do góry

Dania główne Przepis na:

zeberka w keczupie

zeberka w keczupie

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 3

Dodano:

Odsłon: 3390

bardzo prosty i szybki sposob na zeberka

Składniki

  • ZEBERKA, 1 kg
  • cebula, 3 duze
  • keczup Kotlin pikantny, 1 op 500 ml
  • Ogorki konserwowe, 1 sloik
3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. zeberka dobrze jest zamarynoiwac dzien wczesniej polecam marynate do wieprzowiny . zeberka wkladamy do naczynia zaroodoprnego

  2. cebule kroimy w piórka ogorki scieramy na tarce o duzych oczkach .

  3. w naczyniu zaroodpornym ukladamy wrastwami zeberka na nie cebule i ogorki calosc podlewamy woda z e sloika z ogorkami i polewamy keczupem. Wstawiamy do piekarnika na okola 1.5 godz w tem 200 stopni

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

iwonar20 17 maja 2011 myślę ,że będzie pyszne.Spróbuję.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń