Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latem wszystko jest zielone.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 169
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8435
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 169
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8435
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Warzywa gotujemy w osolonej wodzie.
4. Rozrabiamy sos z wodą oraz śmietaną. 5. Kiedy mięso będzie już miękkie, hartując wlewamy sos.
6. Na koniec łączymy z warzywami.
7. Podajemy z makaronem. 8. Danie gotowe. 9. Smacznego.