Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, prosta, i szybka. A do tego cała zielona! Syta i nisko kaloryczna bomba witaminowa.
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 34
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 5
Polecam.
Odsłon: 141
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 91
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 34
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 5
Polecam.
Odsłon: 141
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 91
Składniki
Sałatę rwiemy ma mniejsze części. Jabłko kroimy na cienkie plasterki. Seler kroimy w plastry.
Oliwę , sok z cytryny, musztardę i syrop z agawy mieszamy ze sobą, do uzyskania jednolitej konsystencji. Doprawiamy świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Wymieszane składniki sałatki polewamy przygotowanym dipem i delikatnie mieszamy.