Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zielone pierogi ze szpinakiem"
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 302
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 397
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 581
Polecam.
Odsłon: 866
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 302
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 397
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 581
Polecam.
Odsłon: 866
Składniki
Ciasto: zagnieć z podanych składników, dolewając wodę. Schłodź w lodówce przez godzinę.
Farsz: połącz biały ser i fetę. Dodaj żółtko i posiekane suszone pomidory. Wymieszaj, dopraw.
Rozwałkuj ciasto, wytnij foremką serca, nakładaj farsz, sklejaj po dwa. Wrzucaj do wrzątku, gotuj ok. 7 minut. Podawaj z szynką i pokrojonymi pomidorkami.Źródło: Chwila dla Ciebie