Do góry

Dania główne Przepis na:

Zielone szaleństwo

Zielone szaleństwo

Autor: biurwa

Przepisów i artykułów: 144 Ocena: 3326

Dodano: 12.11.2012

Odsłon: 10593

Orzeźwiająca surówka, znakomita jako dodatek do ryb, czy mięsa.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Sos: Oliwa, ocet, cukier, sól, pieprz dokładnie wymieszać i odstawić do przegryzienia smaków.

  2. Ogórek, cebulę i koperek drobno kroimy, sałatę lodową też kroimy na małe kawałki. Do warzyw dajemy kawałki sera feta, polewamy dresingiem i dokładnie mieszamy.

  3. (Sałatę kroimy plastikowym, lub ceramicznym nożem żeby nie pozbawić jej wartości odżywczych, jeżeli takiego nie mamy to trzeba ją porwać)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

gochna55 07 czerwca Dodaję jeszcze pora - część seledynową. Wypróbowałam obie wersje i obie są pycha. :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń