Do góry

Napoje Przepis na:

Zielono mi

Przepis dnia 2012-01-18
Zielono mi

Autor:

Przepisów i artykułów: 53 Ocena: 900

Dodano:

Odsłon: 9553

Nie wiecie jakie to dobre, jak nie spróbujecie :)

Składniki

  • szpinak, 1/4 opakowania mrożonego
  • banan, taki średni
  • Pomarańcze, 2
  • jogurt grecki, 1 szkl
  • miód płynny, 1 łyżka
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Owoce posiekać na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki umieścić w misce, zblendować na gładka masę.

  2. Przepis z zajadam.pl

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (9)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kibi87 02 lutego 2012 grklon surowy, świeży lub mrożony (wczesniej odmrożony odciśnięty z nadmiaru wody )

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

grklon 01 lutego 2012 Szpinak dodajemy surowy czy obgotowany??

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

sr78 21 stycznia 2012 Czemu nie? Na Smakerze jest już przepis na ciasto ze szpinakiem

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kaskasz83 18 stycznia 2012 przepis mocno intrygująjący - szpinak uwielbiam ale żeby łączyć go z owocami to tego jeszcze nie próbowałam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kucharzyna 17 stycznia 2012 tez musze spróbować, lubie szpinak ale nie jadlam go jeszcze z owocami

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kibi87 16 stycznia 2012 agulenka34 zdziwiłabyś się jaki ma smak, jakbyś spróbowała, jest pyszne i nie czuć szpinaku

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

agulenka34 16 stycznia 2012 do owoców szpinak - blee. spora przesada. jak już ma być zielono proponuje dodać kiwi.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

irma 16 stycznia 2012 Połączenie szpinaku z owocami...intrygujące. Muszę wypróbować.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

polarna 16 stycznia 2012 piękny wiosenny kolor,a jako,że jestem na diecie będzie jutro na śniadanko:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń