Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam taki pomysł. Dziś został zrealizowany. :)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 842
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 129
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9250
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 842
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 129
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9250
Składniki
Ziemniaki ubić, dodać maliny i mąkę ziemniaczaną. Całość wyrobić na jednolitą masę. Powinna być dość gęsta i trochę klejąca. Formować knedelki. Każdy obtoczyć w mące pszennej, wrzucać na wrzącą wodę. Gotować do momentu, aż knedle wypłyną na powierzchnię. Podawać ze śmietaną i cukrem pudrem. Smacznego.