Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie ziemniaczki nawet same na obiad są dobrym rozwiązaniem.
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 291
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 291
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Składniki
Ziemniaki obieram , gotuję , studzę.Kroję na dwie części i wyjmuję delikatnie środek.Ser trę na tarce, dodaję ser feta, pokrojony szczypiorek i resztę z ziemniaków.Wszystko razem ugniatam widelcem i napełniam połówki ziemniaków.Wkładam do piekarnika i piekę ok.20 min. w tem. 170 stopni.Swietnie smakuje jako dodatek do mięs.Nie solę , ale jeśli ktoś chce bardziej doprawione to polecam pieprz i mieszankę ziół.