Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity dodatek do pieczeni wieprzowych i baranich.
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 27
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 90
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 292
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 27
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 90
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 292
Składniki
W plaskim rondlu rozgrzac maslo, wrzucic obrane ziemniaki, potrzasac rondlem tak aby ziemniaki zostaly pokryte warstwa masla, chwile smazyc na malym ogniu.
Posypac ziemniaki sola i pieprzem, zalac sokiem z cebuli. Wstawic do nagrzanego piekarnika na okolo godzine, potrzasajac rondlem od czasu do czasu. Przed podaniem posypac szczypiorkiem. Smacznego!