Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietny dodatek do wszystkiego, rewelacyjne jako osobne danie z duzo iloscia Coleslawa.
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 41
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9183
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10466
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 41
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9183
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10466
Składniki
Ziemniaki ugotowac na parze w mundurkach. Schlodzic i przepolowic na pol , wydrazyc kulke z kazdej polowki ziemniaka tak, aby nie uszkodzic otoczki. Wydrazone czesci ziemniakow wrzucic do blendera razem ze smietana, zoltkami i zoltym serem, doprawic i delikatnie zmiksowac, zeby nie wyszla papka. Jeszcze raz doprawic. Otrzymana masa napelniamy polowki ziemniwakow i z wierzchu posypujemy serem zoltym. Wkladamy do wysmarowanego maslem naczynia zaroodpornego i pieczemy 30 minut w temperaturze 160C.Smacznego!