Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 124
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 388
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 429
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 124
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 388
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 429
Składniki
Cebulę i czosnek obierz, posiekaj. Wsyp do mięsa, wbij jajko, dodaj wszystkie przyprawy oraz natkę. Posól, wyrób. Nabieraj porcje mięsa i oblep nimi długie patyczki. Włóż na 90 minut do lodówki.
Następnie kebaby posmaruj olejem. Smaż na patelni grillowej na rumiano przez 10-12 minut. Gotowe kebaby podawaj np. z sosem tzatziki.Źródło: Naj