Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kotleciki o wiele lepsze od kupnych!!
Polecam.
Odsłon: 118
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 37
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 568
Polecam.
Odsłon: 118
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 37
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 568
Składniki
Odmrożone ryby zmiksować blenderem lub przecisnąć przez maszynke do mięsa. Do ryby dodać pokrojoną w drobną kostkę cebulkę i wcześniej namoczony i odciśniety chleb w mleku bądź wodzie. Dodać jajka, 2-3 łyżki bułki tartej i przyprawy. Całość dobrze wymieszać.
Formować kotleciki i panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Smacznego!