Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryżowo- czosnkowa przekąska.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 46
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 25
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 46
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 25
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Składniki
Podgrzewamy oliwę i dodajemy do niej czosnek. Podsmażamy na złoto i dodajemy ryż. Smażymy ok 2 min. Dodajemy jajko i wszytko mieszamy jeszcze przez ok 2min. Gotowe do podania.