Do góry

Dania główne Przepis na:

Żołądki drobiowe w sosie koperkowo czosnkowym

Żołądki drobiowe w sosie koperkowo czosnkowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 916

Dodano:

Odsłon: 10568

Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.

Składniki

3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Żołądki oczyścić i pokroić w paski, wrzucić do garnka zalać wodą, dodać marchewkę, pietruszkę ziele angielskie i liść laurowy, gotować miękkości. Do ugotowanych żołądków dodać posiekany koperek i czosnek, zagotować, zabielić śmietaną wymieszaną z mąką, doprawić solą i pieprzem. Podawać z puree ziemniaczanym

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

anetaa26 02 września 2011 pyszne :) wyprobowane i jestem zachwycona smakiem :)

7 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kuchniahanny 29 lipca 2011 mmm coś dla mnie, przepis świetny, pozdrawiam!

7 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ewelka1980 29 lipca 2011 musze sprobowac!!! chyba pychotka!!! pozdrawiam!)))

7 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń