Do góry

Przekąski Przepis na:

Żołądki w sosie chrzanowym

Żołądki w sosie chrzanowym

Autor: kamelcia

Przepisów i artykułów: 14 Ocena: 88

Dodano: 14.07.2011

Odsłon: 9316

Niepowtarzalny i orginalny smak,super na imprezki:))

Składniki

  • Zołądki drobiowe, 1 kg
  • Sredni słoik ogórków konserwowych, 1 sztuka
  • Sredni słoik pieczarek marynowanych, 1 sztuka
  • krem chrzanowy(moim zdaniem najlepszy firmy FRUCTOS), 2 sztuki
  • Vegeta,przyprawa MAGGI, według uznania
5-6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Żołądki czyścimy i gotujemy około 1,5 godzinki doprawiając vegetą i maggi i odstawiamy na noc w tym wywarze

  2. Rano kroimy w niewielką kostkę,ogórki i pieczarki również,wszystkie składniki mieszamy z kremem chrzanowym i gotowe,nawet nie trzeba doprawiać,jeśli jednak ktoś lubi bardziej pikantniejsze można dodać troszkę chrzanu,do wódeczki doskonała zagrycha!!!!!!!!!!!!

  3. SMACZNEGO!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ewuniak2824 23 lipca 2011 Mój mąż uwielbia żołądki drobiowe. Na pewno Twój przepis mu posmakuje.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń