Do góry

Dania główne Przepis na:

Żołądki z indyka w sosie grzybowym

Żołądki z indyka w sosie grzybowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 104 Ocena: 2521

Dodano:

Odsłon: 6027

Do chleba,bułki lub kaszy.

Składniki

  • żołądki indycze 1/2 kg
  • cebula 1 duża
  • grzyby leśne mieszane 1 kg
  • sól,wegeta,pieprz,majeranek do smaku
  • olej 2 łyzki
  • śmietana 22 % kubek 200g
3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Na oleju smażyć po kolei,:cebule,żołądki,grzyby.Przyprawić dusić do miękkości żołądków,jeśli jest konieczne podlać wodą.Pod koniec gotowania dodać śmietanę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń