Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super połączenie, zrazy są przepyszne.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 92
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 92
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, pokroić, ugotować, odcisnąć i przysmażyć na tłuszczu razem z pokrojoną cebulą. Następnie zmielić, wymieszać z mięsem, namoczoną i odciśniętą bułką, jajkiem, mąką i przyprawami do smaku. Formować owalne zraziki, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron na tłuszczu złociście.