Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zrazy wołowe z ogórkiem"
Polecam.
Odsłon: 565
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 466
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 333
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 48
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 790
Polecam.
Odsłon: 565
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 466
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 333
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 48
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 790
Składniki
Mięso umyj, pokrój w plastry i rozbij tłuczkiem. Każdy plaster posyp pieprzem, posmaruj musztardą. Połóż na nim krążki cebuli, kawałki ogórka i plasterek boczku. Całość mocno zwiń.
Każdą roladkę zepnij wykałaczkami. Na patelni rozgrzej masło klarowane. Zrazy obtocz mąką i podsmaż. Przełóż do garnka z drobno posiekaną cebulą, grzybami i czosnkiem. Zalej wodą i gotuj 2 godziny. Posól.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień