Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche, soczyste mięso zanurzone w sosie myśliwskim z aromatycznymi suszonymi grzybkami.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10510
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 92
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10510
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 92
Składniki
1. Schab kroimy w plastry, następnie rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Metkę przekładamy do miski.
4. Ogórka kroimy w kostkę i mieszamy z metką.
5. Farsz nakładamy na mięso.
6. Zawijamy roladki.
7. Obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju.
8. W garnku gotujemy trochę wody i wkładamy roladki.
9. Dodajemy listki laurowe.
10. Następnie grzyby, gotujemy do chwili kiedy mięso będzie dobre.
11. Na koniec dokładamy ketchup, dokładnie mieszamy i jeszcze 10 minut gotujemy
12. Roladki gotowe. 13. Smacznego