Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Pożywna ,pikantna i szybka w przygotowaniu.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 893
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 192
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9301
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 893
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 192
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9301
Składniki
Cebulę drobno posiekałem ,zeszkliłem na oliwie ,dodałem czosnek pokrojony w plasterki i pokrojone w kostkę ziemniaki. Smażyłem 5 min. ,po czym zalałem bulionem ,dodałem pokrojone w paski czerwone papryki ,pieczarki (ćwiartki) ,marchewkę (talarki) ,drobno posiekaną papryczkę chilli ,koncentrat pomidorowy i przyprawy. Fasolkę osączyłem na sitku ,opłukałem ,dodałem do zupy. Gotowałem 15 min ,doprawiłem solą i pieprzem. Przed podaniem posypałem natką pietruszki.