Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa chlebowa"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 40
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 64
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 109
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 40
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 64
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 109
Składniki
<strong>Przepis przysłała Paulina Borowska z Glinian niedaleko Ostrowca Świętokrzyskiego</strong>
Paprykę, cebulę i czosnek pokrój, podsmaż w rondlu na oliwie. Pomidory sparz, obierz, pokrój, dodaj do rondla. Przypraw chili i tymiankiem, podduś.
Chleb pokrój w drobną kostkę. Dodaj do warzyw, zalej bulionem, wymieszaj. Gotuj 15 minut. Przypraw do smaku.
czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 1 złŹródło: Chwila dla Ciebie