Do góry

Zupy Przepis na:

zupa cytrynowa

zupa cytrynowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 353

Dodano:

Odsłon: 4831

orzezwiajaca bardzo delikatna

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ugotuj wywar z piersi i wloszczyzny z dwoch litrow wody.gotowy wywar rozkloc z trzema jajkami,wycisnietym sokiem z cytryn oraz lyzka zimnej wody .wlej do jajek lyzke wazowa wywaru,potem nastepna i jeszcze raz kolejna.nastepnie wlej jajka do wywaru i dokladnie wymieszaj.pamietajcie aby zupy doprowadzic do wrzenia ,bo jajka sie zetna a zupa straci gladka konssystencje.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

hubcio 15 stycznia 2010 HEJ ANNAWK,NA CIEPLO.TYLKO PAMIETAJ ABY NIE DOPROWADZIC DO WRZENIE BO JAJKA SIE ZETNA.POZDRAWIAM

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 15 stycznia 2010 czy tę apetyczną zupkę podaje się na ciepło , czy w postaci chłodnika?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

hubcio 14 stycznia 2010 MIRABELKO JAK ZUPA CYTRYNOWA -KWASNA;-) A TAK NAPRAWDE JEST BARDZO DOBRA.IDEALNA BEDZIE NA LATO.BARDZO ORZEZWIAJACA

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mirabelka 14 stycznia 2010 Chciałabym spróbować, jak smakuje taka zupa... :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń