Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla odmiany fasolki po bretońsku wyszła ta przepyszna zupka,którą bardzo polecam:)
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 10
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 45
Przepis dnia
Chcesz zaskoczyć rodzinkę przy najbliższym obiedzie...Nie masz ochoty znowu j...
Odsłon: 20939
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 10
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 45
Przepis dnia
Chcesz zaskoczyć rodzinkę przy najbliższym obiedzie...Nie masz ochoty znowu j...
Odsłon: 20939
Składniki
Umytą fasolkę namoczyć na noc.Na drugi dzień gotować w wodzie w której się moczyła na pół miękko. Jarzyny pokroić , dodać do zupy.Dodać ziele i liście laurowe. Por i cebulę pokroić i usmażyć na złoty kolor -dodać do zupy. Wrzucić pokrojoną w talarki i podsmażoną kiełbasę..Wszystko gotować do miękkości warzyw i fasolki. Pod koniec dodać pokrojone ziemniaki w kostkę ,koncentrat pomidorowy ,doprawić do smaku majerankiem,pieprzem ,solą . Gotować około 10min. Smacznego życzę!