Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa groszkowa"
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 786
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 123
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 786
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 123
Składniki
Włoszczyznę obierz, umyj, pokrój. Włóż do garnka, dodaj przyprawy, 1,5 l wody, gotuj 20 minut. Odcedź. Dodaj groszek, pokrojoną kalarepę, paprykę i jabłko pokrojone w kostkę. Gotuj 20 minut.
Do zupy dodaj śmietanę wymieszaną z kilkoma łyżkami zupy. Zagotuj, mieszając. Dodaj listki natki i kolendry, dopraw solą i pieprzem.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień