Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa grysikowa na skrzydełkach.

Zupa grysikowa na skrzydełkach.

Autor:

Przepisów i artykułów: 745 Ocena: 14129

Dodano:

Odsłon: 2445

Dawno już chodziła za mną ta zupka,wspomnienie dzieciństwa...jest lekka,smaczna i dietetyczna.Polecam wypróbować:)

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Umyte skrzydełka zalać wodą i zagotować.Zebrać powstałe szumy,dodać pokrojone warzywa oraz cebulę i gotować około 35min.
    Na gotujący wywar wsypywać łyżką kaszkę cały czas mieszając by nie powstały grudki.
    Pogotować parę min.doprawić do smaku i można zajadac.



    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (8)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń