Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta i szybka w przygotowaniu zupka.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 49
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1825
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 49
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1825
Składniki
Ziemniaki i marchewkę obrać i pokroić,zalać litrem wody,dodać kostkę bulionową i gotować do miękkości.Grzyby oczyścić,pokroić w paski i ugotować.Cebulę drobno posiekać,poddusić na maśle.Dodać do niej grzyby i jeszcze chwilę dusić.Połączyć z wywarem z warzyw.Doprawić kolendrą,solą i pieprzem.Zupę zabielić śmietaną.Można ją podawać z grzankami.
Smacznego!