Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 205
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 212
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 205
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 212
Składniki
warzywa obrac i pokroic na kawalki.Cebule posiekacWszystkie skladniki usmazyc na oleju,wlac 1,5-2l wody,zagotowac.wrzucic kostki rosolowe,gotowac na malym ogniu10-15min.Na 5min przed koncem gotowania dodac do zupy groszek a po zdjeciu z ognia pokroic szynke i dodac do zupy.przyprawic sola i pieprzem dodac natke pietruszki.