Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa jarzynowa

Zupa jarzynowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 770 Ocena: 6581

Dodano:

Odsłon: 1

Przepis wart wypróbowania: "Zupa jarzynowa"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. W garnku zagotuj wodę. Wrzuć udko. Dodaj liście i ziele oraz pokrojoną włoszczyznę.

  2. Cebulę pokrój w kostkę. Zeszklij na maśle. Dorzuć poszatkowaną kapustę. Duś wszystko 10 minut. Dopraw.

  3. Wrzuć kapustę do zupy. Dodaj pokrojone w dużą kostkę ziemniaki. Brokuł podziel na różyczki i dodaj do zupy. Gotuj, aż warzywa zmiękną. Udekoruj natką.

    Źródło: Takie jest życie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń