Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam takie lekkie, warzywne zupy, oczywiście w wersji wegetariańskiej
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 130
Polecam.
Odsłon: 765
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 106
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 130
Polecam.
Odsłon: 765
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 106
Składniki
1. masło rozgrzać, wrzucić warzywa, chwilę dusić, zalać gorącą wodą, gotować, jak warzywa zmiękną dodać przyprawy, zaprawić śmietaną, na koniec dodać sporą ilość posiekanego koperku, 2. podawać z ugotowanym na sypko ryżem, smacznego