Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 78
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 78
Składniki
mieso myjemy i oczyszczamy wrzucamy do garnka z woda i troszke soli.Czekamy az zbiora sie szumy i wybieramy calosc.Gdy szumy zostana zebrane wrzucamy ziele ang.liscie laurowe, pieprz ziarnisty, pore wczesniej umyta.Ziemniaki obieramy i kroimy w kostke.Nastepnie pore wyciagamy i wrzucamy mieszanke jarzynowa, ziemniaki w kostke i przyprawy do smaku.Po zagotowaniu sie zupy dodajemy smietane przy podawaniu.Smacznego!!!