Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inna wersja zupy, ale pyszna.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 381
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 381
Składniki
1. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę i przekładamy do garnka
2. Marchew, pietruszkę , selera obieramy i również kroimy w kostkę, dokładamy do warzyw.
3. Dokładamy pora.
4. Doprawiamy pieprzem, solą, zielem angielskim, listkami laurowymi.
5. Wrzucamy kostkę rosołową i gotujemy aż warzywa będą miękkie.
6. Papryki kroimy w drobne paseczki.
7. Wkładamy do zupy przed końcem gotowania.
8. Mąkę rozrabiamy ze śmietaną. 9. Zabielamy zupę
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.