Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa koperkowa"
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8421
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 134
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8421
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 134
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Składniki
Zgotuj 1,5 litra wody. Posól i dodaj obrana włoszczyznę. Ugotuj wywar wyjmij warzywa.
W misce wymieszaj mąkę, jajka i trochę wody, by powstało rzadkie lane ciasto. Wylej je cienka strużką na gotujący się bulion.
Gdy kluski wypłyną, zdejmij garnek z ognia. Dodaj masło posiekany koperek i śmietanę. Podgrzej razem i udekoruj.
1,70 zł porcja.Źródło: Takie jest życie