Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 313
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 83
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5090
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32684
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 355
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 255
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 313
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 83
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5090
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32684
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 355
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 255
Składniki
Batata obrać ze skórki i pokroić w drobną kostkę. Paprykę przekroić na pól wyjąć gniazda nasienne i pokroić na mniejsze kawałki. Cebulkę obrać i drobno posiekać, a czosnek pokroić w cienkie paski. Wszystkie warzywa poddusić na maśle około 3-4 minuty. Następnie zalać bulionem i gotować do miękkości około 15 minut. Gdy warzywa będą już miękkie, wszystko zmiksować i doprawić do smaku przyprawami. Przed podaniem zrobić kleks z jogurtu naturalnego. Podawać z grzankami z masłem czosnkowym.