Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycaca, i ten kolor :-) Przepis ze strony coolinarika.com
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 166
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 311
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1536
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 166
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 311
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1536
Składniki
Na oleju podsmazyc drobno posiekana cebulke. Dodac czosnek i smazyc jeszcze minute. Buraki, marchew i ziemniaki pokroic w drobna kostke, dodac do cebuli i czosnku, smazyc razem chwile. Zalac calosc bulionem (tak, by warzywa byly przykryte). Gotowac na wolnym ogniu do miekkosci. Doprawic sola i pieprzem, dodac sok z cytryny, calosc zmiksowac blenderem. Jesli zupa bedzie za gesta, dodac bulionu. Zupe podawac z chrzanem, posypana posiekana natka pietruszki.