Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
byłam zaskoczona smakiem, cukinia stała się moim ulubionym warzywem
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 726
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 726
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Składniki
1. posiekać czosnek i cebulę, poddusić na łyżce oleju, cukinie obrać, jeśli jest duża wyciąć nasiona, pokroić w kostkę, dodać do cebuli, poddusić, jeśli dodajemy świeże pomidory, należy je obrać ze skóry, pokroić i dodać do cukinii, dusić chwilę, podlać wodą, dodać jarzynkę i pieprz, dusimy do miękkości, zupę miksujemy na gładko, doprawiamy wg naszego smaku, ja lubię pikantną, posypać natką, można dodać grzanki, smacznego