Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowe i dość szybkie w przygotowaniu danie.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 42
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 57
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 98
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 42
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 57
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 98
Składniki
Przygotowanie Oczyszczoną kapustę drobno szatkuję. Kostkę rosołową zagotowuję w litrze wody, wrzucam kapustę i gotuję około 20 minut. Całość miksuję i zagęszczam zasmażką. Boczek kroję w kosteczkę, przyrumieniam i dodaję do zupy tuż przed jej podaniem. Doprawiam zupę. Do filiżanek dodaję nieco śmietany i posypuję zupę szczypiorkiem.