Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 31
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 31
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Składniki
Wykonanie: Cebulę pokroić i przysmażyć na maśle. Kalarepkę z ziemniakami obrać i pokroić. Przełożyć do garnka razem z cebulą, wlać bulion i gotować około 25 minut. Następnie wrzucić posiekane rzodkiewki, zmiksować, doprawić do smaku, zaciągnąć śmietanką i podawać np. ze słomką ptysiową.