Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 354
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 415
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 725
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 354
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 415
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 725
Składniki
Kurki oczyścić, umyć, osuszyć, jeśli są duże pokroić. Cebulę i czosnek posiekać.
Na rozgrzanym maśle zeszklić cebulę i czosnek, dodać grzyby i smażyć kilka minut. Pod koniec smażenia doprawić grzyby solą i pieprzem, posypać majerankiem i oprószyć mąką.
Po dokładnym przemieszaniu powoli dolewać śmietanę i wywar, cały czas mieszając. Doprawić solą i pieprzem.