Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
Ryby umyj, osusz i wyfiletuj. Odpadki ugotuj w osolonej wodzie.
Cebulę potnij w piórka, marchewkę i pietruszkę pokrój w paski, a obrane ziemniaki w plastry.
W garnku rozgrzej olej, wrzuć cebulę. Po chwili dolej przecedzony wywar rybny, dodaj ziemniaki i gotuj całość około 20 minut. Następnie dołóż filety i trzymaj na ogniu jeszcze około 10 minut.
Pomidory przelej wrzątkiem, obierz ze skóry i pokrój w kostkę.
Dodaj je do zupy razem z koncentratem pomidorowym i ostrą papryką. Podawaj z pieczywem.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 220. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax