Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa meksykańska

Zupa meksykańska

Autor: anioleczek324

Przepisów i artykułów: 36 Ocena: 41

Dodano: 27.10.2010

Odsłon: 1597

Dobra pod kielicha

Składniki

1-2 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso smażymy na patelni i doprawiamy przyprawami

  2. W garnku gotujemy 2l wody, dodajemy rosołek, usmażone mięso i wszystko gotujemy 10 min.

  3. Dodajemy puszkę kukurydzy, fasoli i kiełków gotujemy 10 min.

  4. Dodajemy koncentrat pomidorowy i przyprawiamy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

koko6 27 października 2010 Te dwie osoby to chyba muszą być bardzo głodne,a co z "kielichem" po takiej ilości zakąski---ja wymiękam!!!!!!!!!.Pozdrawiam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń