Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa musztardowa"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 244
Polecam.
Odsłon: 298
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 244
Polecam.
Odsłon: 298
Składniki
Zalej kości wodą, dodaj przyprawy, kostkę rosołową i ugotuj wywar. Pokrój boczek z cebulką i podsmaż. Dodaj pokrojone ziemniaki, marchewkę. Smaż chwilę. Włóż do wywaru. Dodaj czosnek, musztardę. Ugotuj.
Zrób zasmażkę z mąki i smalcu. Rozprowadź wodą, wlej do zupy. Zagotuj, jeszcze raz przypraw.
czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 8, cena za porcję: 1,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie